top of page

De appartementen

B&B Il Tulipano beschikt over drie appartementen van verschillende grootte.

Alle drie hebben ze een volledig uitgeruste keuken: koelkast met vriezer, 4 gaspitten, koffiezetapparaat, waterkoker en alle toebehoren. Mochten er vragen zijn neem dan contact met ons op!

Il Tulipano Rosso

Dit mooie appartement ligt aan de voorkant van het huis.

Het bestaat uit 2 slaapkamers, woon-eetkeuken, terras met tafel en 4 stoelen, badkamer met ligbad-douche, wc, bidet en 2 wastafels.

Het appartement is zeer geschikt voor een gezin van 4 personen en er kan een vijfde bed worden bij gezet.

Tulipano Arancione

Dit appartmentje heeft zijn ingang aan de achterkant van het huis en bestaat uit één slaapkamer, woon-eetkeuken, badkamer met douche, wc, bidet en wastafel en heeft een balkonnetje met 2 stoeltjes en een tafeltje.

Het ligt op de 2de verdieping en heeft een prachtig uitzicht over de groene heuvels. Prima voor 2 personen en er kan een 3de bed worden bijgezet.

Il Tulipano Viola

Dit is het grootste appartement wat we hebben en ligt aan de achterkant van het huis.

Het is een rustig appartment met twèè slaapkamers, woon-eetkeuken, badkamer met ligbad-douche, wc, bidet en wastafel en heeft een lekker terras met tafel en 4 stoelen en twee ligstoelen. In dit appartment is ook een tv en video speler aanwezig. Geschikt voor vier plus twee personen

Alle gasten mogen natuurlijk gebruik maken van het gemeenschappelijke terras met buiten-keuken (inclusief borden, bestek, pannen e.d.) en barbecue en van de tuin met ligbedjes en opzetzwembad van 3,5 bij 6 meter.

bottom of page